Arnhem
Jongeren: begrijp jij ze nog?
19 SEPTEMBER 2019

Als marketeer moet je weten wat de jeugd bezighoudt. Omdat jouw product of dienst zich op hen richt of omdat je met hen samenwerkt. Op deze boeiende avond kruipen we samen in het brein van jongeren van - pakweg - 15 tot 25 jaar. Dat doen we niet alleen door over hen te praten, maar ook door met hen te praten.

Wie anders dan Youngworks (o.a. bekend van het boek 'Het Puberbrein') kan ons meenemen op een reis door het puberbrein? Yvonne van Sark is één van de grootste experts op het gebied van jongeren in Nederland en we hebben haar weten te strikken voor deze avond. Kijk voor een kort interview met Yvonne op https://vimeo.com/4642463.

Heb jij thuis een paar pubers? Dan denk je vast dat je ze wel kent. Maar de ene jongere is de andere niet. Hoe kijken verschillende jongeren naar de maatschappij? Wat houdt hen bezig en hoe gaan ze om met bijvoorbeeld de druk van sociale media en de dreiging van terrorisme? Zijn ze bewust bezig met duurzaamheid en welke merken zijn oké (en waarom?).

Dat kunnen we hen allemaal zelf vragen. Dit doen we onder de inspirerende leiding van de - zelf nog jonge - psychologe Juliette Hammana. Juliette is bij de VEA verantwoordelijk voor Talentontwikkeling en werkt dagelijks voor en met jongeren. Zowel zij als wij vragen onze jonge gasten het hemd van het lijf.

Ook als jouw bedrijf zich niet direct op jongeren richt, is deze avond relevant. Jongeren zijn immers jouw klant én collega van de toekomst (ook in b-to-b) en jongeren zetten de trends voor oudere generaties.

De locatie van deze bijeenkomst is 'De Kookplaats', een fijne, groene plek op bedrijventerrein Arnhems Buiten (het voormalige KEMA-terrein). Op het terras aan het grote gazon krijgen we een heerlijke barbecue geserveerd.

Programma
18.00 uur Inloop en drankje
18.30 uur Barbecue
19.30 uur Start interview jongeren
20.30 uur Pauze
20.45 uur Presentatie Youngworks
21.45 uur Borrel


Sprekers
Yvonne Van Sark Yvonne van Sark Partner en adviseur bij Youngworks; jongeren-expert Yvonne van Sark is partner bij YoungWorks, bureau voor jongerencommunicatie, waar ze veel expertise heeft opgebouwd rondom jongerencommunicatie. Ze volgt de jongerencultuur al meer dan 20 jaar en verzorgt vele workshops, presentaties en adviestrajecten over motivatie en talentontwikkeling. Ze is co-auteur van de bestseller 'Puberbrein Binnenstebuiten'.
Juliette Juliette Hammana Communications and Project Manager at VEA en Board Member at RA*W Juliette Hammana is 27 jaar en studeerde Psychologie. Inmiddels is ze verantwoordelijk voor Talentontwikkeling bij de VEA. Hier zet ze onder meer programma’s op als de 'VEA Kickstart'. Daarnaast zit ze in het bestuur van RA*W Advertisers, een organisatie die zich inzet voor talentontwikkeling van jongeren in de reclame.
Datum 19-09-2019
Aanvang 18:00 uur
Adres Utrechtseweg 310 - 6812 AR Arnhem
Locatie Arnhem
Parkeren Parkeren kan vlakbij De Kookplaats en is gratis