Arnhem
Jongeren: begrijp jij ze nog?
19 SEPTEMBER 2019
Aanmelden

Als marketeer moet je weten wat de jeugd bezighoudt. Omdat jouw product of dienst zich op hen richt of omdat je met hen samenwerkt. En omdat zij ook onze toekomst zijn. Op deze boeiende avond kruipen we samen in het brein van jongeren van - pakweg - 15 tot 25 jaar. Dat doen we niet door over hen te praten, maar door met hen te praten. En waar kan dat beter dan op een school?

De ervaringen die mensen in hun formatieve periode - tussen hun 10e en 25e levensjaar - opdoen, bepalen voor een groot gedeelte hun waarden en overtuigingen. In deze jaren wordt de basis gelegd voor de verdere identiteitsontwikkeling. Zo is iedereen het product van de tijd waar hij/zij in is opgegroeid en ontstaat er pakweg iedere 15 jaar een nieuwe generatie met mensen die dezelfde maatschappelijke ervaringen opdoen en daardoor overeenkomsten vertonen in houding en gedrag.

Wie anders dan Youngworks (o.a. bekend van het boek 'Het Puberbrein') kan ons meenemen op een reis door het puberbrein? Yvonne van Sark is één van de grootste experts op het gebied van jongeren in Nederland en we hebben haar weten te strikken voor deze avond. Kijk voor een kort interview met Yvonne op https://vimeo.com/4642463 en meld je snel aan.

Sprekers
Yvonne Van Sark Yvonne van Sark Partner en adviseur bij Youngworks; jongeren-expert Yvonne van Sark is adviseur en partner bij YoungWorks, bureau voor jongerencommunicatie, waar ze veel expertise heeft opgebouwd rondom jongerencommunicatie. Ze volgt de jongerencultuur al meer dan 20 jaar en is zelf moeder van twee tienerzonen. Als trainer verzorgt ze vele workshops, presentaties en adviestrajecten over diverse thema’s als het...
Datum 19-09-2019
Aanvang 18:00 uur
Adres Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Ruitenberglaan 26
Locatie Arnhem
Parkeren Parkeren kan bij het gebouw

Aanmelden

Ben je geen lid dan kan je je hieronder eenmalig aanmelden. Ben je wel lid dan kan je je direct aanmelden via de Leden login.

Leden login

Eenmalig aanmelden

Bedankt voor uw aanmelding
en ontvang de factuur per e-mail