Experience Centre
Kleurrijke verhalen van onze leden
19 SEPTEMBER 2023

Op 19 september hebben we een hele gevarieerde avond voor je met 3 kleurrijke verhalen van onze eigen leden.

Talens (Willemijn Brinkman) en Van Wijhe Verf (Monique Duits)

We beginnen de avond koninklijk met Koninklijke Talens (Willemijn Brinkman) en Koninklijke Van Wijhe Verf (Monique Duits). Beiden met een rijke historie en beide familiebedrijven met meer dan 100 jaar ervaring in de kleurrijke maakindustrie. Echte Nederlandse productiebedrijven met internationale allure. Specialisten in het maken van verf. En toch zijn ze heel verschillend. Talens maakt verf voor kunstenaars en Van Wijhe Verf is actief in de wereld van bouwverven en deco verven voor schilders, timmerfabrieken, vastgoed en consumenten. Talens is een wereldwijde speler en Van Wijhe de grootste zelfstandige verffabriek van Nederland. Ze maken beiden verf, maar ze hebben andere producten, andere doelgroepen, andere distributiekanalen en verschillende maar ook identieke marketingvraagstukken.

Willemijn en Monique praten open en eerlijk over hun uitdagingen. Is innovatie mogelijk in een bedrijf dat al meer dan 100 jaar verf maakt? En hoe belangrijk is duurzaamheid eigenlijk voor kunstenaars, schilders en verfconsumenten? Hoe onderscheiden deze Nederlandse topbedrijven zich internationaal? En wat zijn hun grootste marketinguitdagingen? Prachtige, kleurrijke verhalen, dat kunnen we je garanderen!

Meld je nu aan

Abbott (Wim Stegink) Wim Stegink is een van de oprichters van Marketing Minds. Als we Wim bellen, is onze eerste vraag altijd: Wim, waar zit je? Soms is dat op de achterbank van een taxi in China, een conferentiezaal in Duitsland, of in z’n kantoor in Minneapolis of in een restaurant in Madrid. Wim is Global Director Marketing bij het internationale medisch technologiebedrijf Abbott. Zijn businessline biedt oplossingen waarmee artsen aangeboren hartafwijkingen en andere hartaandoeningen kunnen behandelen met innovatieve techniek, waardoor een openhartoperatie niet nodig is en een sneller herstel mogelijk is. Met deze techniek helpt Abbott jaarlijks honderdduizenden mensen ter wereld, waaronder veel baby’s en jonge kinderen. Wim neemt je mee in een wereld die je waarschijnlijk nog niet kent en waar dagelijks levens gered worden. Met eigen marketingvraagstukken en uitdagingen.

Wees er snel bij in het Experience Centre van Royal Talens dat een en al creativiteit ademt. Je krijgt, voorafgaand aan onze bijeenkomst, de unieke mogelijkheid om de Talens fabriek te bezoeken. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees op tijd. Je krijgt de kans een van de oudste, echt Nederlandse, ambachtelijke fabrieken te bekijken. Je ziet hoe met allerlei pigmenten de meest uiteenlopende soorten verf worden gemaakt die vervolgens naar meer dan 100 landen worden geëxporteerd.

Programma

17:00u Start rondleiding fabriek Talens

18:00u Dinerbuffet

19:00u Opening, Willemijn Brinkman & Monique Duits

20:15u Korte pauze

20:30u Wim Stegink

21:15u Afsluiting en borrel

Een bijzondere locatie: Experience Centre Royal Talens Experience Centre, naast Royal Talens Hoofdkantoor Sophialaan 46, 7311 PD Apeldoorn Parkeren is gratis op de parkeerplaats aan de overkant van de locatie.

Meld je nu aan


Sprekers
Willemijn Brinkman WIllemijn Brinkman International Senior Brand Manager Royal Talens

Willemijn Brinkman is international senior brand manager bij Royal Talens. In die rol is ze voor verschillende merken en productgroepen verantwoordelijk geweest en daarnaast zet zij zich in voor duurzaamheid binnen de organisatie en zowel de interne en externe communicatie hiervan. Samen met een multidisciplinair team vermarkt Willemijn wereldwijd meer dan 10.000 verschillende innovatieve en inspirerende producten van topkwaliteit. Dit doen ze op basis van een grondig begrip van de behoeften van consumenten.

Monique Duits Monique Duits Marketing & Communicatie manager bij Koninklijke Van Wijhe Verf

Monique Duits is marketing & communicatie manager bij Koninklijke Van Wijhe Verf in Zwolle. Moniqie startte in de internationale export tak Ralston Colour & Coatings en Tinting Systems waarmee Van Wijhe de B2B exportmarkt bedient in meer dan 30 landen. Met haar kennis en ervaring op gebied van internationale bedrijfscommunicatie, brand management en digital marketing in diverse nationale en internationale projecten is het totale merkenportolio nu haar werkveld. Ze is nu verantwoordelijk voor de marcom van alle nationale (Wijzonol, Rebel) en internationale merken (Ralston, SolidLux) binnen het familiebedrijf. Monique krijgt energie van eigenzinnige (duurzame) initiatieven waar ze haar bijdrage in terugziet. Als eerste chemische bedrijf ter wereld behaalden ze het B-corp certificaat.

Wim Stegink Wim Stegink Global Director Marketing Abbott

Wim Stegink is een van de oprichters van Marketing Minds. Z’n hele carrière werkt Wim voor internationaal opererende medische technologiebedrijven op het snijvlak van marketing en sales. Momenteel is Wim is Global Director Marketing bij het internationale medisch technologiebedrijf Abbott. Zijn businessline biedt oplossingen waarmee artsen aangeboren hartafwijkingen en andere hartaandoeningen kunnen behandelen met innovatieve techniek, waardoor een openhartoperatie niet nodig is en een sneller herstel mogelijk is. Met deze techniek helpt Abbott jaarlijks honderdduizenden mensen ter wereld, waaronder veel baby’s en jonge kinderen. Wim neemt je mee in een wereld die je waarschijnlijk nog niet kent en waar dagelijks levens gered worden. Met eigen marketingvraagstukken en uitdagingen.

Datum 19-09-2023
Aanvang 17:00 uur
Adres Sophialaan 46, 7311 PD Apeldoorn
Locatie Experience Centre
Parkeren Naast Royal Talens hoofdkantoor