Skydeck Teuge
MarketingMinds gaat weer vliegen!
1 JULI 2021
Aanmelden

De trends van 2021 volgens Niels Hansen

Als eerste stijgt Niels Hansen op. Hij is Futurise® Maestro van het Lunar Institute en is een veelgevraagd spreker. Daarnaast is Hansen een van de auteurs van het recente PIM Trendrapport 2021. Niels ziet de coronacrisis niet zozeer als een trendbreuk, maar veel meer als een periode die bestaande trends heeft versneld. Het PIM Trendrapport legt deze helder bloot. De auteurs van het rapport stellen dat er een shift gaande is naar vertrouwen en verbinding. Het karakter van de maatschappij krijgt volgens hen hele andere kenmerken. Gedrag en behoeftes zijn meer gericht op het zoeken naar en het maken van verbinding en écht contact met elkaar. Om verbonden te blijven met de maatschappij en met hun klanten, bewegen toekomstgerichte organisaties en merken mee. Daarnaast ontwikkelen ze steeds meer menselijke kenmerken: ze worden persoonlijker, gevoeliger, verantwoordelijker, empathischer en kwetsbaarder.

Welke case we je gaan voorschotelen, laten we je binnenkort weten. Het wordt in elk geval een merk dat de afgelopen tijd heeft laten zien hoe je goed inspeelt op deze trends.

Niels Hansen

Niels Hansen werkt voor creatief adviesbureau Fresh Forward en LUNAR Institute, hét kennis- en opleidingsinstituut voor nieuwsgierige en progressieve leiders. Niels beheert en ontwikkelt het Futurise®-trendmodel. Dit unieke model geeft inzicht in maatschappelijk gedrag en onderliggende behoeftes en plaatst dat vervolgens in het perspectief van de tijd. Dat geeft een unieke kijk in de toekomst. Het is de ambitie van Niels om de toekomstbestendigheid van organisaties, merken en leiders te vergroten door hen op een duurzame manier te verbinden met de maatschappij. Hij volgt maatschappelijke ontwikkelingen op de voet, brengt gedrag en behoeftes in kaart en ontwikkelt heldere en toepasbare toekomstvisies voor klanten van LUNAR Institute en Fresh Forward. Niels werkt nauw samen met een netwerk van internationale ‘connectors’ voor de laatste trends in een aantal key-regio’s in de wereld. Bovendien deelt hij zijn kennis over de toekomst met grote regelmaat in de vorm van lezingen op congressen en events.

Sprekers
Niels Hansen Niels Hansen
Datum 1-07-2021
Aanvang 18:00 uur
Adres De Zanden 167
Locatie Skydeck Teuge
Parkeren

Aanmelden

Ben je geen lid dan kan je je hieronder eenmalig aanmelden. Ben je wel lid dan kan je je direct aanmelden via de Leden login.

Leden login

Eenmalig aanmelden

Voor slechts 75 euro ben je erbij. Entree voor leden is gratis.

Bedankt voor uw aanmelding
en ontvang de factuur per e-mail