Deventer
Online-marketing update; hoe haal je meer uit je online-marketing euro?
24 MAART 2020
Aanmelden

De ontwikkelingen in SEA/SEO en display gaan razendsnel. En Google verandert haar zoekalgoritmes regelmatig. Hoe speel je hier optimaal op in? MM praat je in één avond bij.

Daniël Markus

Onze eerste spreker is Daniël Markus. Hij schreef het boek Digital Marketing Pinball, waarin hij een methodologie presenteert waarmee je als (online) marketeer snel de beste mogelijkheden identificeert voor jouw situatie. Aan de hand van concrete voorbeelden, tutorials en analyses leer je antwoord te geven op twee leidende vragen:

  • Wat is de beste besteding van mijn volgende uur?
  • Wat is de beste besteding van mijn volgende euro?

Voor internet was marketing een soort bowling. Je gooide de bal – de boodschap – rechtstreeks naar de doelgroep. Wie de kegels raakte, scoorde en kreeg klanten. Wie het beste en vooral het meeste gooide kreeg de meeste klanten. Die tijd is voorbij. Marketing op internet lijkt op een flipperkast. De boodschap is nog steeds de bal, maar eenmaal in het spel stuitert deze alle kanten op. Soms scoor je veel, dan weer weinig en voor je het weet verdwijnt de bal en ben je af.

Marketeers die digitale marketing benaderen als een bowlingbaan halen nooit een high score en verliezen veel tijd en geld. Ondertussen begrijpen ze niet waarom en hoe andere marketeers telkens weer een high score behalen. Wat doen de winnaars toch allemaal zo slim? Daarover gaat dit boek.

Elke deelnemer krijgt van ons gratis dit boek mee naar huis!

Ingmar Loman en Rogier Visser

De tweede presentatie van deze avond is van Ingmar Loman en Rogier Visser van Roundabout Social. Zij ontwikkelden een tool (Brand Discovery) om sentiment binnen social te meten en deze direct te koppelen aan advertising mogelijkheden. Hierdoor weten deze mannen alles over social media en hoe je hier het meest effectief op adverteert.

Roundabout is dagelijks aan het werk voor meer dan 60 verschillende bedrijven waaronder CitizenM, Coca Cola en WWF. Zij werken dagelijks aan campagnes en delen hun learnings graag met ons. Hoe verbeter ik mijn campagnes? Welke strategie leidt tot een zo hoog mogelijk rendement?

Ingmar en Rogier nemen ons aan de hand van interessante cases mee in de wereld van social advertising en extreem goede resultaten.

Locatie

Dit keer zijn we te gast bij PUNT; de nieuwste creatieve eventlocatie in het Havenkwartier van Deventer. Een punt om bijeen te komen, in de punt van de Bodenloods. Ondernemers Laurien en Egbert combineren hier hun liefde voor de horeca met creativiteit en ondernemerschap.

Studio_GroenSchild_Locatie_Punt_01.jpg#asset:1527Studio_GroenSchild_Locatie_Punt_06.jpg#asset:1523

Programma

18.00 uur Inloop en drankje
18.30 uur Eten
19.30 uur Daniël Markus
20.30 uur Pauze
20.45 uur Ingmar Loman en Rogier Visser
21.45 uur Borrel

Sprekers
Daniel Markus Daniel Markus Auteur Marketing Pinball / Managing Partner Levelupgroup Daniël Markus richtte in 2003 ClickValue op dat inmiddels onderdeel is van online marketinggroep LevelUp Group. Samen met meer dan honderd collega’s werkt Daniël dagelijks aan de groei van nationaal en internationaal opererende webshops. In zijn boek 'Digital Marketing Pinball' deelt hij succesvolle methoden en het Flipperkastmodel.
Ingmar Loman Foto 1024X1024 Ingmar Loman Chief Commercial Officer (CCO) Roundabout Social Ingmar heeft een achtergrond in zowel sales als marketing. Hierdoor ligt zijn focus altijd op meetbaar resultaat. Via eerdere banen specialiseerde Ingmar zich steeds verder in online marketing. Als CCO bij Roundabout kan hij zijn kennis van sales, marketing en meetbare resultaten optimaal combineren.
Rogier Visser Rogier Visser CEO/Founder Roundabout Social Rogier houdt zich al jaren bezig met social advertising. In 2016 richtte hij Roundabout op. Dit bureau ontwikkelt campagnes, geeft trainingen en helpt klanten om meer grip te krijgen op hun social advertising. Daarnaast helpt Rogier jongeren met een migratieachtergrond om hun plek te vinden in de samenleving.
Datum 24-03-2020
Aanvang 18:00 uur
Adres Punt, Scheepvaartstraat 7
Locatie Deventer
Parkeren Parkeren kan voor de deur

Aanmelden

Ben je geen lid dan kan je je hieronder eenmalig aanmelden. Ben je wel lid dan kan je je direct aanmelden via de Leden login.

Leden login

Eenmalig aanmelden

Voor slechts 0 euro ben je erbij en eet je mee.

Bedankt voor uw aanmelding
en ontvang de factuur per e-mail