De Bronckhorst Hoeve
Online-marketing update
8 SEPTEMBER 2020

De ontwikkelingen in SEA/SEO, display en social gaan razendsnel. En Google verandert haar zoekalgoritmes regelmatig. Hoe speel je hier optimaal op in? Hoe weet je of je je digitale marketingeuro’s goed besteed? MM praat je in één avond bij.

Onze eerste spreker is Daniël Markus. Hij schreef het boek Digital Marketing Pinball, waarin hij een slimme methode presenteert waarmee je als (online) marketeer snel de beste mogelijkheden kiest voor jouw situatie. Aan de hand van concrete voorbeelden, tutorials en analyses leer je antwoord te geven op twee leidende vragen:

Wat is de beste besteding van mijn volgende uur?

Wat is de beste besteding van mijn volgende euro?

De tweede presentatie van deze avond is van Ingmar Loman en Rogier Visser van Roundabout Social. Zij werken dagelijks aan social campagnes en delen hun learnings graag met ons. Hoe verbeter ik mijn campagnes? Welke strategie leidt tot een zo hoog mogelijk rendement? Ingmar en Rogier nemen ons aan de hand van interessante cases mee in de wereld van social advertising met extreem goede resultaten.

Dit wordt op zeker een hele mooie MarketingMinds avond! Het boek van Daniel Markus krijg je bovendien ook nog eens cadeau!

Sprekers
Daniel Markus Daniel Markus Auteur Marketing Pinball / Managing Partner Levelupgroup Daniël Markus richtte in 2003 ClickValue op dat inmiddels onderdeel is van online marketinggroep LevelUp Group. Samen met meer dan honderd collega’s werkt Daniël dagelijks aan de groei van nationaal en internationaal opererende webshops. In zijn boek 'Digital Marketing Pinball' deelt hij succesvolle methoden en het Flipperkastmodel.
Ingmar Loman Foto 1024X1024 Ingmar Loman Chief Commercial Officer (CCO) Roundabout Social Ingmar heeft een achtergrond in zowel sales als marketing. Hierdoor ligt zijn focus altijd op meetbaar resultaat. Via eerdere banen specialiseerde Ingmar zich steeds verder in online marketing. Als CCO bij Roundabout kan hij zijn kennis van sales, marketing en meetbare resultaten optimaal combineren.
Rogier Visser Rogier Visser CEO/Founder Roundabout Social Rogier houdt zich al jaren bezig met social advertising. In 2016 richtte hij Roundabout op. Dit bureau ontwikkelt campagnes, geeft trainingen en helpt klanten om meer grip te krijgen op hun social advertising. Daarnaast helpt Rogier jongeren met een migratieachtergrond om hun plek te vinden in de samenleving.
Datum 8-09-2020
Aanvang 18:00 uur
Adres Bronkhorsterweg 1-3, Brummen
Locatie De Bronckhorst Hoeve
Parkeren Parkeerplaats aan Cortenoeverseweg