Lidmaatschap aanvragen

Img 4474

Mooi dat je belangstelling hebt om lid te worden van MarketingMinds!

We zijn een b(l)oeiende vereniging met inmiddels ruim 80 leden die elkaar persoonlijk kennen en inspireren. Dat vinden we trouwens belangrijker dan dat we heel groot worden. We groeien doordat bestaande leden nieuwe leden aandragen en we marketeers die spontaan kennis komen maken leren kennen en uitnodigen lid te worden. Dat persoonlijke is des 'MarketingMinds'.

We organiseren onze bijeenkomsten altijd in of rondom Arnhem-Apeldoorn. De meeste leden wonen niet voor niets in Gelderland en Overijssel. Maar ook als je in Amsterdam of Roermond woont of werkt kun je gewoon lid worden. Moet je iets verder reizen.

We zijn niet een vereniging waarvan je lid wordt om je commerciële netwerk te vergroten en je een nieuwe opdracht voor je bureau hoopt te scoren. Wij zijn er voor de inhoud.

Wat we van je verwachten

Inspiratie brengen vinden we net zo belangrijk als halen. Daarom bekijken we elke aanvraag aan de hand van een aantal criteria. Persoonlijkheid en gedrevenheid vinden we belangrijker dan een indrukwekkend c.v. We zoeken naar vakgenoten met eenzelfde drive, vakkennis en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring. Onze leden zijn actief als marketing(communicatie)-adviseur of -manager. Ook brand- en productmanagers, online-marketingspecialisten, contentmarketeers, databasemarketeers, marktonderzoekers en business developers zijn welkom. Ben je puur met communicatie bezig, dan zijn andere verenigingen meer geschikt voor je. Op basis van je LinkedIn-profiel en een eerste persoonlijke kennismaking beoordelen we of je lid kan worden.

We stellen enkele voorwaarden

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en kost € 250,- per persoon per kalenderjaar (btw vind je niet op de factuur omdat we een vereniging zijn). Word je later in een jaar lid, dan betaal je een evenredig deel van de contributie.

Opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk vóór 1 december van het lopende verenigingsjaar bij ons binnen zijn, anders wordt het automatisch met één jaar verlengd. Opzeggen kan hier.

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en niet gebonden aan de organisatie waar je werkt. De factuur is aan jou persoonlijk gericht, en het is je eigen verantwoordelijkheid om te regelen dat deze betaald wordt (door je werkgever). Bij verhindering kun je je niet laten vervangen door één van je collega’s.

Eerst een keer kennismaken?

Geheel vrijblijvend kennismaken door aan één enkele bijeenkomst deel te nemen kost je €75,-. Dit mag maximaal tweemaal, daarna vragen we je gewoon lid te worden. De reeds betaalde introductiekosten verrekenen we dan direct met de te betalen jaarcontributie.

Waar je als lid op mag rekenen

Deelname (zonder bijbetaling) aan vijf (soms zes) bijeenkomsten per kalenderjaar:

  • Nationale topsprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap
  • Kennisdelen op marketingstrategisch niveau
  • Plezierig contact met vakgenoten met eenzelfde profiel en interesse als jij
  • Diners en consumpties inclusief, op steeds wisselende locaties
  • Een unieke, persoonlijke sfeer


Lidmaatschap aanvragen

Bedankt voor je aanvraag om lid te worden van MarketingMinds. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.