Is MarketingMinds iets voor jou?

Img 4491
Waarom MarketingMinds?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: ons marketingvak ontwikkelt zich razendsnel. Dat stelt hoge eisen aan ons marketeers. Nieuwe inzichten, inspiratie van marketingleiders en interactie met vakgenoten zijn noodzakelijk om bij te blijven en te groeien. We denken dat ons vak op een kruispunt staat. Relevanter dan ooit door het creëren van duurzame wederzijdse meerwaarde. Maar ook lastiger dan ooit, want dunne vernislaagjes worden steeds sneller afgestraft.

We geloven in marketing uit het hart. Maar laten we wel nuchter blijven en door de hypes en oppervlakkige succesverhalen heenkijken. We willen elkaar inspireren, van elkaar leren en zo marketing innoveren. We nodigen sprekers en cases van (inter)nationaal niveau uit, waarbij de inhoud altijd centraal staat. We brengen dit letterlijk en figuurlijk dichtbij. Want onze bijeenkomsten zijn altijd in de driehoek Arnhem-Apeldoorn-Zwolle. Zo zorgen we er ook voor dat we elkaar persoonlijk kennen. Daarnaast hebben we deze site en een besloten LinkedIn-groep om onderling contact te vergemakkelijken.

Lid worden?

Kwaliteit gaat voor kwantiteit: een vereniging van professionals heeft de grootste waarde als de leden op eenzelfde niveau werken en zich herkennen in elkaars vragen. We streven naar een evenwichtige mix van bedrijven, zelfstandigen en bureaus. We geloven dat onze, in 2009 gestarte, vereniging pas echt goed werkt als we halen én brengen. Dat gaat het beste als we mensen met dezelfde (strategische) expertise en interesse bij elkaar brengen. Dat is de reden dat we vakinhoudelijke voorwaarden stellen aan het lidmaatschap.

Via de button 'lidmaatschap aanvragen' lees je hier meer over en kun je je belangstelling aan ons doorgeven. Vervolgens laten we je zo snel mogelijk weten of we je aanvraag omzetten in een lidmaatschap. Na betaling van de contributie (€ 225,- per kalenderjaar) ben je vervolgens definitief lid van MarketingMinds. Natuurlijk ben je meer dan welkom om eerst eens kennis te komen maken. Je kunt je dan gewoon aanmelden voor een van de bijeenkomsten tegen betaling van slechts € 75,-.

Lid worden?

Mooi dat je belangstelling hebt om lid te worden van MarketingMinds!

Lidmaatschap aanvragen
Inloggen

Log hier in

Leden login
Eenvoudig en transparant

MarketingMinds is een ongecompliceerde vereniging. Aangezien meestal niemand op een saaie Algemene Ledenvergadering zit te wachten, vallen we je er niet mee lastig. Wat niet wil zeggen dat we niet graag van je horen wat je er van vindt en welke ideeën je zelf hebt om ons beter te maken. Onze budgetten en daarmee het lidmaatschapstarief houden we laag. Ook de bestuursleden betalen gewoon hun contributie. Wil je weten hoe onze begroting eruitziet? Kijk gerust even hier.

Bestuur MarketingMinds

Wil je weten wie aan het stuur staan? Bekijk hier ons bestuur.

Vorige events